Verkoop Training Winkelpersoneel

Wilt u dat klanten in uw winkel meer kopen? Of wilt u klanten verleiden bij u iets te kopen in plaats van op internet? Vindt u het belangrijk om meer uit uw winkelmedewerkers te halen? Op zoek naar een uitstekende verkooptraining? De mensen die direct contact hebben met de klant hebben een enorme invloed op de koopbeslissing en koopgewoonten van de klant. Dit maakt de effectiviteit van hun vaardigheden van essentieel belang voor de financiële gezondheid van uw winkel. Een succesvolle winkel runnen is best een uitdaging. Er is veel concurrentie. Uw omzet op peil houden of verhogen is daarom belangrijk. Uw personeel is daarin het belangrijkste wapen ten opzichte van internet. Goed opgeleid personeel dat commercieel denkt en handelt, maakt het verschil. Daarin speelt een verkooptraining een belangrijke rol.

Verkooptraining 

Het is lastig om onderscheidend te zijn als producten op elkaar lijken of in webwinkels goedkoper zijn. Maak daarom het verschil met je mensen, service en de beleving in je zaak. De verkooptraining sorteert direct effect: meer werkplezier en de omzet. Deze verkooptraining is een must voor personeel in de detailhandel. Klantgerichte, gastvrije en vriendelijke medewerkers zijn bij uitstek klantenmagneten. Ook medewerkers van een receptie of balie leren met deze verkooptraining een professionele en prettige eerste indruk maken op klanten of prospects.

verkooptraining-detailhandel

Controle over het verkoopproces vormen de sleutel voor het succes van verkopers in een winkelomgeving. Deelnemers van de verkooptraining ontwikkelen de vaardigheden die van essentieel belang zijn voor het succes van de verkoper die actief is in de detailhandel. Stimuleer verkopers om op een gestructureerde wijze klanten te benaderen, te kwalificeren en te verkopen. Door structuur te bieden worden verkopers bewust competent gedurende alle fasen van het verkoopproces. Verkopers worden zelfverzekerder en gemotiveerd om consistente resultaten te boeken.

winkelverkoopster-verkooptraining-retail

Juist nu wordt de invloed van de verkoper belangrijk. Om het vertrouwen van de klant te (her)winnen zal de verkoper oprecht geïnteresseerd moeten zijn in de wensen van de klant. De training verkopen in de winkel begint bij uw medewerker en geeft haar of hem weer grip op de klant en lol in het verkoopvak.

De boodschap is duidelijk: wacht niet langer en contacteer ons nu voor een persoonlijke uitwerking van uw vrijblijvende offerte.
Als u dit formulier gebruikt, komt uw boodschap meteen bij de juiste persoon terecht. Graag tot binnenkort!